sk
cz en
MENU
KONTAKTOVAŤ
OBCHODNÉ MIESTA
PRIVÁTNI
BANKÁRI
ÚSTREDIE
BLOG
AN
Sedin Golf Resort: Miesto, kam sa hráči radi vracajú
29.07.2024

Golf nie je len šport, je to aj príležitosť spoznať nových ľudí a nadobudnúť nové kontakty. Nenadarmo sa hovorí, že množstvo biznisových dohôd bolo uzavretých práve nad jamkami na ihrisku. Máme pre vás tip – poďte sa s nami pozrieť do nádherného kraja lužných lesov, v ktorom vyrástol výnimočný Sedin Golf Resort, partner programu Privatbanka Exclusive Zone.

Tak ako každý deň o kúsok vyrastie tráva na greene, tak sa z roka na rok rozvíja aj Sedin Golf Resort situovaný v malebnom prostredí na brehoch Malého Dunaja v katastri obce Veľké Úľany. Od svojho otvorenia na jar roku 2017 prešiel poriadny kus cesty a sebavedomo o sebe tvrdí, že má pred sebou ešte dlhú budúcnosť. Golfový rezort je miesto s obrovským potenciálom za predpokladu, že je oň každý deň postarané so srdcom a s láskou. Už prvé minúty strávené v tomto rezorte vás presvedčia, že tento predpoklad tu bol naplnený do bodky.

 

 

Okrem samotného golfu, teda základného piliera biznisu strediska, ponúka Sedin Golf Resort celý rad ďalších doplnkových aktivít. Široká verejnosť tu nájde napríklad golfové campy pre deti počas prázdnin, teambuildingy ušité na mieru podľa požiadaviek klientov, rodinné oslavy či posedenia, a dokonca i svadby na brehu malebného jazera. Je to práve prostredie nádherných mŕtvych ramien Malého Dunaja, kde sa stáročné stromy striedajú s menšími lesíkmi a rákosím, ktoré tento rezort robia výnimočným. Veľkorysé tréningové plochy poskytujú priestor na tréning, či už individuálny, alebo pod dohľadom skúsených trénerov.

Samotné srdce a pýcha rezortu, teda ihrisko, je usadené v nádhernej scenérii lužných lesov a nesie v sebe pokoj vhodný práve na golf. Osemnásť jamiek majstrovského ihriska ponúka golfový zážitok hráčom všetkých úrovní. Dokážu si ho užiť najmenšie deti, začiatočníci, juniorskí reprezentanti či výkonnostní golfisti. Jeho celková dĺžka dosahuje takmer 6,5 kilometra a návštevníkov uchváti nielen starostlivo udržiavaným trávnikom, ktorého dojem umocňujú jemné piesky v bankroch, ale i dokonalým pokojom. V blízkosti rezortu totiž nevedie žiadna rušná komunikácia, vašu hru bude preto sprevádzať len spev vtákov a šum vetra v korunách stromov.

 

 

Hráči majú možnosť hrať na kompletnom 18-jamkovom majstrovskom ihrisku alebo si zvoliť menej náročný 9-jamkový variant. Úplným začiatočníkom rezort ponúka služby certifikovaných trénerov, ktorí vás do tohto športu radi a ochotne „zasvätia“ a naučia vás základné techniky. Pre tých, ktorí sa v golfe už orientujú, ale chceli by sa v hre zlepšovať, je pripravená Golf Academy, teda séria pravidelných tréningov pod vedením kvalifikovaných trénerov.

Počas siedmich rokov existencie sa na greenoch rezortu odohralo množstvo turnajov či priateľských stretnutí. Sedin Golf Resort v roku 2021 dokázal, že je vhodným ihriskom na usporiadanie majstrovstiev Európy družstiev seniorov – European Senior Men´s Team Championship pod hlavičkou EGA. Po úspešnom zorganizovaní tohto podujatia EGA oslovila rezort s ďalšími európskymi majstrovstvami, a to European Young Masters, ktoré sa odohrali minulý rok.

Takéto turnaje a ich kvalitná organizácia spolu s vynikajúco udržiavaným a nastaveným ihriskom sú dôkazom kvality rezortu a schopnosti jeho vedenia a zamestnancov poskytnúť zázemie a športové podmienky aj v takom rozsahu, ako sú európske majstrovstvá.

 

 

Ku golfovému ihrisku neodmysliteľne patrí aj klubový dom so zázemím pre hráčov a so štýlovou reštauráciou s veľkorysou terasou, kde sa dá príjemne posedieť po hre alebo len tak s partičkou priateľov.

Reštaurácia sezónne obmieňa svoju ponuku jedál a využíva lokálnych dodávateľov, a tým dokáže uspokojiť aj náročných klientov. Ponúka i možnosť grilovačky presne podľa želania klientov na štýlovom grile Ofyr. Šéfkuchár priamo pred očami hostí vyčaruje na grile chutnú jahňacinu, ostatné mäsá aj zeleninu. V spojení s príjemným prostredím a dych berúcim výhľadom tak hostia môžu stráviť originálny a príjemný večer či popoludnie. Dôležitým prvkom interiéru sú škótsky tartan, príjemné posedenie v pohodlných sedačkách a ušiakoch. Významné miesto má stavaná zelená pec, ktorá v čase zimy dokáže vykúriť celý priestor reštaurácie.

Klubový dom je prechodom prepojený s priestorom na usporiadanie turnajov či iných väčších podujatí. Tento takzvaný Party House poskytne priestor na svadbu, školenie, teambuilding, prednášky či turnaj. S kapacitou vyše sto miest vo vnútri a na širokej terase s výhľadom na jazero má naozaj široké spektrum využitia. Poskytuje súkromie a zabezpečuje nerušený priebeh akcie, pretože klienti využívajú priestor len pre seba, teda bez rušenia návštevníkov reštaurácie, golfového ihriska, driving range a tréningových plôch.

 

 

V roku 2023 Sedin rozšíril svoje služby o možnosť ubytovania. S kapacitou 24 lôžok v útulných dvojlôžkových izbách v modulových domčekoch s terasou ponúka možnosť viacdenného tréningu, stretnutí či možnosť ubytovania počas turnajov. S ubytovaním sa navyše otvorila možnosť organizovania obľúbených golfových balíčkov. V spolupráci s Green Resort Hrubá Borša, GC Welten, Red Oak GC Nitra a GC Penati ponúka rezort balík golfových hier spolu s ubytovaním priamo v Sedine. Hráč môže dostať golfový balík „na kľúč“ – podľa svojho výberu.

Najhorúcejšou novinkou v Sedine je Trackman Range System – dánsky radarový systém merania dĺžky a presnosti rán je jediným nainštalovaným systémom na Slovensku. Tento unikátny systém rozširuje možnosti tréningu, ale aj zábavy vo forme hier pre deti či príležitosť zahrať si na svetových ihriskách bez nutnosti sadnúť do lietadla.

 

 

Na piatich statických obrazovkách a tridsiatich mobilných spotoch s využitím mobilu či tabletu tu môžu hráči využiť túto technológiu počas celého roka.

Sedin Golf Resort poskytuje na brehu Malého Dunaja priestor na skutočne veľký relax. Je to miesto, kde môže návštevník stráviť čas sám, s priateľmi, rodinou či obchodnými partnermi. Miesto, kam sa hráči vždy radi vracajú.


Späť